karaoglan01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Henüz genceciksin daha neler yaşayacaksın şimdiden salma kendini, illa ki vardır o bardağın dolu bir tarafı bir süre oradan bak yarın gelir belki güneş açar sık dişini.
Sosyal medya kullanıyorsan bir süre ara ver kendine vakit ayır fazla plan yapma geleceğini çok düşünme bir süre günlük kazanımlarına odaklan.
Bu yaşadığını daha çok zaman sık sık yaşayacaksın bu duruma alışman ve üstesinden gelmeyi öğrenmen gerekiyor.
Kafanı taktığın bir mevzu varsa üzerine çok düşünme küçücük bir kar topu sonra çığ olur işin içinden hiç çıkamazsın özetle kardeşim biraz daha sakin olup "yapacak bişey yok" demeyi öğrenmeli ve buna göre hareket etmelisin.

Hocam çok doluyum , şurada biraz daha konuşsam ağlarım şu an bile gözüm doldu .Ben bu hayatı neden yaşayamıyorum ya .Aile desen yok ,sevgi desen yok .Bir dostum vardı 10 yıllık o da gitti .Yalnız başımayım ya kimse yok.Ulan diyorum dışrı çıkayım.Hergün hergün tek çıkmak insana koyuyor ya .Ben bu hayati istemedim.Umudum vardı eskiden belki düzelir diye.Hiçbir şey düzelmez bu saatten sonra .Ölsem vallahi gam yemem . İtirazım var bu zalim kadere.