Scripti kendimiz kullanacağımız için hiç bir kod masrafından kaçınmadım, full + full denilebilecek bir yazılımdır.
Giriş Sayfası Takipçi Gönder Yönetici Panel Login
Script Özellikleri Takipçi Gönderme Beğeni Gönderme İki özellik sıkıntısız şekilde çalışmaktadır.
Admin Panel Özellikleri Takipçi Gönderme Beğeni Gönderme Yorum Gönderme Etiket Post Gönderme DM Post Reklam Gönderme Toplu olarak data yükleme(username
assword & elinizdeki dosya yapısı - piyasadaki script dosyaları ile uyumludur -) Bot kullanıcılara toplu profil fotoğrafı yükleme Bot kullanıcılara toplu biografi yükleme Çalışmayan userları temizleme Cron Ayarları SMM Panel API Satma sebebim;
Yıllarca ekmek yediğim İnstagram sektöründen farklı bir ticaret sektörü için tamamen ayrılma kararı aldım, kullandığım mobil app uygulamamı sattım webdeki scriptimi de satılığa çıkarıyorum. Özellikleri ile yok artık dedirtecek bir yazılım diyebilirim. Sıkıntısız bahsedilen özelliklerin hepsi çalışmaktadır.
Ciddi arkadaşlar özel mesaj ile telefon numarasını mesaj bırakırsa geri dönüş yaparım fiyat için telefon numarası bırakın.
Anasağlayıcı farkıyla
Bahsedilen ve kullanılan tema, GoldCoss'dur ve ücretli kullanılan temadır. Daha göz yormayıcı ve şık bir tasarım ile iyileştirilmeler yapılmıştır.