Hocam uzaylı desen dahi kimse inanmayacak. Bunu neden emin söylüyorum, yıl 2006 o zamanlar ne drone çok yaygın ne de manüplasyon yapıp insanları kandırabilecek bir olanak vardı ki zaten adım kadar eminim yani ne zaman aklıma gelse şaşar şaşar dururum o an gelir aklıma. Bi isim, çok yakınlarda havada fizik kanununa uymayan ve saçma bir şekilde hareket ediyor yani 5 km ilk bir manevrayı 1 sn içinde alan, metalden iç kısmı saat yönünde dıştaki görüngekısmı saat ters yönüne dönen bi isim görmüştüm. Tamamen bilincim yerinde ve aşağıdaki insanlarda şaşkınlıkla izliyordu. Ne haberlere çıktı o olay ne de başka birşekilde gündeme geldi. Ben ki o yaşıma kadar fasa fiso diye düşünürdüm abd uydurması mesele olarak görürdüm tam ki o olaya kadar.
Yani olasılık var hocam inanırım ben şahsen
Konunda ilginç olan tek şey açtığın kategori; R10 kutlamaları ? ne alaka anlayamadım

)) neyi kutluyoruz
Uzaylılar olduğuna inanıyorum ama bize görünme olasılıklarını nedense hiç kabul edemiyorum. Dediğim gibi bu uçan şey anlık bir ileri bir geri gidiyor. Böyle acayip geldi bana. Ve o hareket ederken Gökte sürekli ışıklar saçılmakta.