Not; bu sefer hikaye değil.
Merhaba arkadaşlar, balkonda yatarken garip bir sesle irkildim ve uyandım. Köpek seslerinden baya rahatsız olup kafamı kaldırarak etrafa göz gezdirdim. Lakin hiç bir köpek göremedim. Sonra bir ışık farkettim, ardından şimşek kadar güçlü bir ışığın tam karşımda durması gözümü aldı. O sırada değişik sesler geliyordu ne kadar anlam veremesemde.
Dikkatlice ışığın olduğu yere bakarken, bir aracın artık ne diyeceğini bilemedim. Yani; drone mu desem, helikopter mi desem uzaylı aracı mı desem bilemedim. Araç ileri gidiyor büyük bir ışık saçarak sonra saniyesinde geri geri gidiyor.. askerliğimi yapmış biri olarak, herhangi bir helikopter'in anlık Mavera yaparak geri geri gittiğine şahit olmadım. Hatta bir helikopter'in geri gitmesine de şahit olmadım. Araba değil ya bu vitesi 'R' takıp geri geri gitsin.
Araç hızlı hızlı aynı istikamette süzülüp giderken. Ardından değişik ışıklar bırakıyordu, köpeklerin havlaması beni iyice huzursuz etmişken, baya baya heyecanlanmaya başladım. Başlarda, uzaylı vs saçmalıklarına inanmamaya çalışsam da mantıklı bir açıklama yapamıyordum. Dedim, ben bunun neden video'sunu çekmiyorum. Video'u çektim çekmesine de.. mesafa baya var, havada karanlık. Son model bir cihazda yok elimde yine de video'yu çektim. YouTube'a yüklüyorum upload olunca linki eklerim.
Arkadaşlar sizden ricam sizce bu gördüğüm araç harbiden uzaylı mı yoksa drone falan mı mantıklı bir açıklama yaparsanız sevinirim merakımı gidermiş olursunuz.
Video ;
https://youtu.be/z6BWCN4GhdU