SMMpanelciniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipteyim hocam bende merak ediyorum
serkancelik1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diliniz varsa, ******'de güzel kazanç elde etmeniz %100.
Evet dil konusu çok önemli hocam. Tesekkur ederim.

gurbuzemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben denemiştim ama piyasaya girmesi zor, freelancer,upwork, ****** bu üçünde denemiştim ama çok uyguna iş yapan insanlar var. Genelde hintli ve filipinliler tabiri caizse yamyam gibiler. Çok uyguna, çok fazla iş yapıyorlar. Ratingleri yüksek olduğu içinde bunlarla rekabet etmek zor. Güzel bir portfolyon varsa belki tek tük bir sey yapabilirsin oda yapacağın sektöre bağlı. Doğru sektör güzel bir portfolyo ile yavaştan deneyebilirsin.
gurbuzemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekstra olarakta empati yap. Siteye girdin hiç iş yapmamış biri var. Yakın fiyata çok fazla iş yapmış tecrübeli yıldızları yüksek biri var. Kime iş yaptırırdın?
Aslında bende taban fiyatlardan girmeyi düşünüyorum. Tr'ye kıyasla daha yüksek oluyor zaten... O hintliler piyasayı zaten resmen ellerinde tutuyor gibi hocam. Işin garibi yaptıkları işlerde aslında güzel. Tesekkur ediyorum cevabınız için

Muhammed280916 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer gerçektende işinizde başarılı ve bilgi birisiyseniz Upwork'te iş almanız çok kolay. Bende upwork'te freelancer olarak çalışmaktayım.
Zekeriya Mulbay'ın eğitimlerini izlemenizi tavsiye ederim:
https://www.birlikteihracat.com/free...mi-ilk-dolara/
sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben bütün işlerimi onlara veriyorum hep hint, Pakistan dolu çok ucuza güzel iş yapıyorlar. Anlaşmak zor ama olsun.
Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için