Şimdi 1 numaradan 50 kişi çekebilirsiniz. Gruba girip üyeleri görerek seçebilirsiniz. İster aktif olanı isterseniz de uzun süredir girmeyenleri de bot niyetine ekleyebilirsiniz.
İkinci bir numarayı da, telegram kullanan veya kullanmayan arkadaşlarınızın numarasını girip, kodu vermelerini rica edebilirsiniz. Ne yapacaksınız derlerse, üye çekimi için kullanıyorum dersiniz. Bende çok var bu şekilde.
En önemli konu. Bu yöntem İos işletim sistemi yani iphone cihazlarda daha verimli ve kolay oluyor. Android cihazlarda uğraştırıyor.
Eklediğiniz numaradaki kişilerim listesindekilerin hepsini silin. Daha doğrusu numaraları eklerken kişilerim eklensin işaretini kaldırın. Yine de 10-20 kişi eklemiş olabilir silin rehberdekileri. Daha sonra Kanalınızla alakalı gruba girip 50-60 kişi arasında kişileri rehberinize ekle diyerek ekleyeceksiniz. Daha sonra grubunuza girip, üye ekle diyerek 10'ar 10'ar seçerek ekleyin.
İşlem tamamlanınca rehberdeki kişileri tekrar silin. Telegram hesabınıza 3 hesap ekleniyor. Diğer hesapları da bu şekilde yaparak 150 üye ekleyebilirsiniz. Ne kadar çok iphone ve hesap o kadar üye çekimi

Ama arkadaşlarınızdan aldığınız hesapları silmeyin kalsın. Sürekli kod vs istemek rahatsız edici olabilir. Hesaplarda oturumu kapat demediğiniz sürece sabit kalır.
Baktığınız zaman iş biraz teferruatlı. Uğraştırıyor yani. Ama eliniz alıştıkça, el hızınız artıyor yani. Sil, ekle, çıkart vs el çabukluğu oluyor.
Bu işten para mı kazanmak istiyorsunuz? Elle ve manuel olarak organik üye eklemesi yapacağınız için ücretleri biraz dolgun isteyebilirsiniz. Asıl bu yöntem %100 organiktir. Programla online kişileri ekle deseniz bile arada online olan yabancı reklam botlarını da çekmiş oluyorsunuz.
Vee bomba yöntem. Bu yöntemi size herkes söylemez Şimdi 50 kişi çektiğinizde sistem size 4 ila 6 gün arası ceza verir. Hemen yazmaz ceza belli bir saat geçince. Cezam ne zaman bitecek? diye öğrenmek istiyorsanız telegramda @spambot bulun ve start deyin özelinizde. Good news no limit diyorsa özgürsünüz demek istiyor. Uzun bir yazı yazıyorsa, Dear Cihan vs şu tarih şu saate kadar cezalısınız der.
Araştırmalarım sonucu Akşam veya geceleri üye ekleme yaparsanız genelde ceza yemiyorsunuz. Yani akşam saat 22:00 ve daha ileri saatlerde üye ekleme yapın. Ertesi gün spambot'tan tekrar kontrol edin. Özgürsünüz diyorsa tekrar akşamı bekleyin.
Bu işi yapacak olup, 1k üye için 200TL isteseniz hakkınızdır. Tek iphone telefonunuz varsa 3 hesap ekleyip bu şekilde 150 üye çekimi yaparsınız sürekli. Bot niyetine, yani üye sayısı artsın diye yapacaksanız üye listesinden en altlara gidip, uzun süre veya 1 hafta önce girmiş kişileri eklemeye çalışın. Kişilerin gruplara beni çekme özelliği yapılmışsa o kişiyi eklemez. Bot niyetine ekleyeceğiniz kişileri en kalabalık alakasız gruplardan bile seçebilirsiniz. Sonuçta uzun süredir girmeyenleri ekleyeceksiniz. UNUTMAYIN. NE KADAR ORGANİK ÜYE ÇEKERSENİZ ÇEKİN, GRUBUNUZDA AKTİFLİK, PAYLAŞIM YOK İSE ÜYE SAYINIZ HIZLA DÜŞER ÇIKANLAR OLMASI SEBEBİ İLE. GRUBUNUZLA ALAKALI VE MÜSAİT İSE SESLİ SOHBETLER ÜYELERİ CEZBEDER.
BENİM KRİPTO PARALAR ÜZERİNE GRUBUMUZ VAR. Organik kanalıma reklam vermek isterseniz pm atabilirsiniz.