Merhabalar,
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi ve sizinde bu konuda düşüncenize ihtiyacım var.
Olay şu, malumdur ki her bir web sitesinin google da bir yeri var. Firmanın google da ki yorumları, gerek seo gerekse güven açısından çok önemlidir. Bende diyorum ki bir site yaparak google yorum hizmeti vereyim. Aklınıza hemen bionluk, sadeceon gibi siteler gelecektir bu işi yapan var diye. Ben öyle pazaryeri platformu kurmayacağım. Kendime ait bir site olacak. Firmalar bu yorum hizmetini benim ve ekibimin verdiğini bilecek. Mesela sitede yaklaşık 300 yorum yapan üyemiz vardır. Bu üyeler ile yorumlar yapılmaktadır falan yazacak. Kısacası İşi ben alıcam ve yorum yapacak kişiler de dediğim yere yorumunu yapıp parasını alacak. Ay sonunda kaç yorum yaptı atıyorum 300 yorum. Yorum başı atıyorum 3 tl. Ay sonunda 900 tl alacak. Bu şekilde firma sahipleri hem gerçek kişilerden yorum hizmeti alacak hemde yorum yaparak para kazanılmış olunacak. İşin detay kısmını düşünücem. Böyle bir site varmıdır ? Yoksa yapsak iş yapar mı sizce ?