TC kimlik numaranızı bilen herhangi biri AKP'ye sizin üye olmak istediğini bildirmiştir hocam. Parti yönetiminin gözüne girmek, bir işini yaptırmak vs isteyen bir işgüzar sizin TC numaranızı bildirmiştir. Çünkü üyelik kaydı parti avukatı tarafından şifre ile girilen bir sistemden yapılıyor. Dava açabilirsiniz, ama bir karşılığı olur mu bilmem. Kimin yaptığını da söylemezler muhtemelen, TC numarası karışmış der çıkarlar işin içinden.
Bu başlığı gören tüm arkadaşlar da kontrol etsinler, bilgileri dışında üye yapılmış olabilirler. Sizi kaydeden kişi telefon numaranızı da biliyormuş, onu da bildirmiş, size o sebeple hoş geldin mesajı atmışlar. Hoşgeldin mesajı atılmayan kim bilir kaç "üye" vardır...
Haberim ve iznim olmadan kimin beni parti üyesi yaptığını öğrenmek için öğlen AKP çağrı merkezini de aradım. Verilen cevap bugün bulunduğunuz ilçeden benzer çok sayıda şikayet aldık. Sistemsel bi sorun nedeniyle bulunduğunuz ilçede yaşayan ve telefon numarası kayıtlı bazı kişiler yanlışlıkla parti üyesi yapıldı, e-devlet üzerinden üyeliği iptal edebilirsiniz dendi.
Saçma olan şey şu ki benim telefon numaram, TC kimlik numaram vs. hangi sebeple bi siyasi partinin veritabanında kayıtlı olabiliyor? Valla ilginç. Çok da uğraşmak istemiyorum açıkçası bi sonuç çıkmayacağını bildiğim için. E-devletten üyeliği iptal ettim geçtim.