beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
freelance sektör içler acısı bir halde ne yazık ki , sizin ki yine iyi niyetli samimi bir yaklaşım. freelance kaşar freelance developer sayısından daha fazla olma yolunda hızla ilerliyor.
17 yıldır sektördeyim, onlarca anlattığım ders makalem paylaşımım ticaretim vardır 17 tane takipçim yoktur. toktok da 2 sallayan 50k yapıyor ve adı internetten para kazanıyorum oluyor.
gel de internetten para kazanıyorum de insanlara. denilmiyor.
Daha isabetli tanımlanamazdı sanırım üstad, tebrikler işin üzücü kısmı, pandeminin getirdiği vakit bolluğunda gençler olarak eğitimlere ağırlık verseydik bu alanda hintlilerin yaptığı gibi bir çıkış yapabilirdik. Kişisel düzeyde gelişimi geçtim, madara veya obje olmak normalleşti. Normalleşme ise yaygınlaşmasına neden oluyor dolaylı olarak.

Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha şimdi anladım. Hocam alt kısımda kendini ve çoğumuzu genelleyerek özeleştirel bir şeyler yazdın gibi anladım. Kusura bakma konuyu şimdi doğru anladım
Siz kusura bakmayın hocam, yanlış anlamanıza rağmen radikal bir yorum yapmamışsınız. Bu düşünce yapısı hayatınızda olduğu sürece tamamen faydanıza işlemeye devam edecektir diye düşünüyorum