@MercanTelekom;
Hocam 2 yıldır üzeri aktif kullandığım sunucularımda ve hizmetlerimden, ondan öncesinde ise aylık hizmetlerimde hiç bir zaman sorun yaşamadım, benim kendi adıma beklentim bu yönde.
40 Yaşına geldim Türkiye 'de aldığım ilk hosting sanırım 2000 yılı temmuz ayındaydı, bu geçen 21 - 22 yıllık sürede iş Vedase'ye gelene kadar o kadar çok böyle kayboluş gördüm ki.
Host provider bir yana DC gidişleri gördüm, kimse ne beş kuruş alabildi ne yedeklerini alabildi.
Siz kendi yanlışınızı kendiniz örnekleyerek ispatlıyorsunuz.
İşte tam olarak bu yüzden olayın mahkemeye taşınması gerekiyor. 2000 yılından bugüne, bu tür sonuçlar doğan her iş için hakkınızı adli mercilerde aramış olsaydınız, şimdiye kadar çok şey değişebilirdi. Sadece sizin için söylemiyorum. Bu düşünceyle hareket eden herkes için söylüyorum. Eğer bir ************** varsa ki bu; 5 lirada olabilir, 500 veya 5000 de olabilir. Hakkınızı önemsemiyorsanız bile vebalini önemseyin gidin gerekeni yapın. Rakam değil karşıdakinin işlediği fiil önemli olan.
Aksi halde bir gün yine dolaşıp gelecek bu durum size yahut çevrenizden birine.
Zamanında bu forumda ben 17.000 TL dolandırıldım. Yine rakam değil önemli olan. Benimle birlikte en az 50 kişi daha vardı dolandırılan ve 1 tane insan evladı adliyeye gitmediği için o kişi şuan başka hesaplarla hala burada dolaşıyor.
Adam alenen kredi kartı *************** yapıyordu ve millet 50 lira 100 lira 200 lira ne olacak diye mabadını kaldırıp adliyeye gitmedi. Ve basit bir şekilde kurtuldu bu şeref yoksunu.
Çıkın bu zihniyetten. Bu sizin sorumluluğunuzdur. Yerine getirmek zorundasınız.
Bu firmada durum nedir ne değildir bilmiyorum ama işin ucunda art niyet varsa dediğim geçerlidir.
Ticaret bu, batmakta var çıkmakta var. Ama battıysan gereğini yaparsın. Hiç bir şey yapamıyorsan, ben battım, bir şey gelmiyor şuan elimden dersin ve insanlar ona göre çözüm üretmeye çalışır.
Benimde tek beklentim budur.
Kaldı ki benim maddi manevi zararım çok az şuan. Adam bugün hiç bir şey yapmadan çekse gitse dönüp arkama bakacağım bir zarar yok.
Ama bunun hiç bir önemi yok. Dediğim gibi; art niyetli bir hareket varsa, umursamazlık varsa, kimin ne hali varsa görsün diyorsa; ben davacı olacaklarla birlikte dilekçemi veririm. Kimse dilekçe vermiyorsa ben tek başıma veririm.
İşin diğer bir yanı; eşinin insta hesabı vs. konusuna gelince; benim şahsi fikrim de yapılan yanlıştır. Ancak anladığım kadarıyla, zararı büyük olan arkadaşlarda ister istemez fevri bir hareketle yapmış bu işi. Her ne kadar hak etmiş olduğunu düşünseniz bile böyle bir şeyin yapılmamasından yanayım.
Herkesin şahsi düşüncesi ve kararıdır. Fikir beyan etmekten öteye de gidemem.