Araba al sat iyi ama piyasa durgun gibi kışta geliyor.
Borsa yüksek seviyelerde şuan mining iyi bırakıyor.
Aslında karar size ait bana kalsa mining.
Bana kalırsada mining de aklım almıyor
hocam araba al sat işini herkes yapıyor bizim berber bile yapıyor herkes bildiği işi yapmalı bence babanız galerici vs ise durum farklı ama biz mesela galericiyiz saç kesmiyoruz
Bizim peder eski Kaportacılardan

Ondan böyle diyor
Galerici olarak 6 ay mining derim
Pandemi döneminde alan alacağını aldı fiyatlar durmasada şişti zaten kışda geliyor şuan yeni başlayıpta kazanç sağlamanız zor gibi
Henüz rig kapatan görmedim hocam bilemedim, gerçekten kazanç olmayacağını
Mining ocaktan sonra sıkıntılı. Herkes eth mining bitecek diğerleri devam edecek diyor ancak ethdeki kişiler diğer coinlere geçtiğinde büyük bir yoğunluk olacak. Gelirler düşecek ve uzun süre öyle gidecek. Galeri işine gir.
Yaklaşık 6 aydır bitmedi hocam bilmiyorum, galeri derken ayda 1 yada 2 araba hani alıp müşteri bulup satmak artık ne zaman olursa
2. El araç piyasası çok durgun şu aralar. Bide malum kış geldi. Bence şuanlık mining.
Evet bayağı fiyatlar uçtu gidiyor, almakta mesele satmakta.
Şuan sadece bekle paran köşede dursun ocak ayından itibaren ikisinde birine karar kıl. Bence mining ama önündeki en önemli haber kripto paralara gelecek vergi. Vergi netleşsin bekle.
Adsense'den sonra mining'e de vergi gelirse mükellef olmak işi çözer diye düşündüm bilemiyorum
hocam araba al sat boşuna macera arama miningle
Hocam hayat ticarette, aylık maaşın yanına extra yan gelir elde etmek mesele. İkisi de uygun henüz ne yapacağımı kararlaştıramıyorum tehlikeli zamanlar