takipçi listenizden birileri sitenin havuzuna dahil olduğu zaman o kullanıcı üzerinden profil görüntülendiğinden takipçilerinizi sıfırlamaktan başka bi önlem alamazsınız.
Bunu test ettim farklı bir platformda ne yazık ki öyle bir şey değil 0 takipçi hesap denedim yine aynı gösteriyor