Merhabalar.
Üniversiteye başladık.
2 arkadaş eve çıktık şu an bir arkadaş da gece yatana kadar bizimle (hiç rahatsız değilim).
Fakat ev içindeki tutumlar aşırı umursamaz.
Bir şey yiyip içiyorlar pis koyuyorlar, balkonda sigara içerler küllük temizlemezler ortalık kül olur, saçma sapan harcamalar (2 ayakkabı için ayakkabı rafı) vs sürekli böyle şeylerde bulunuyorlar.
2 kez bulaşıklarını yıkadım 3.'de konuşmayı olmaz ise de aparttaki başka öğrenci ile yer değişimi yapmayı düşünüyorum.
Aileden gördüğüm şeye göre yaşanmıyor.
Yemek yediysen temizler ve öyle gider yatarsın sabah bir kalkıyorum her yer tava, tabak, bardak içerisinde.
Evin her yeri kül yapışmış yere adamların zerre umurunda değil ne bileyim ben mi temizlik hastasıyım anlamıyorum.
Bir de hiç müdahale etmek istemiyorum fakat ikiside gün boyu kız arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyor hani bir süre sonra başım ağrıyor laf etmiyorum, saygı gösteriyorum fakat böyle giderse başka bir yere gideceğim gibi.
öğrenci evlerinin yüzde 90 ı bu şekilde sebep ise aile tarafında baskılanan ne varsa tam tersini yaparak özgür olduğu kanaatine varmalarıdır. okullarda açılmıs durumdayken umursamayın bence zamanla düzelir hersey.