Merhaba arkadaşlar,
Sanırım 1.5 ay önce
https://www.r10.net/sorum-var/291903...fi-iptali.html burada bir konu açmıştım Türktelekomdan aldığım mobil wifi hizmetini bir türlü kullanamamıştım ve aynı hafta içinde iptalini istediğimde ise bana 800 liralık bir çayma bedeli ve cihaz ücreti çıkartmışlardı. Üstelik oturduğum bina yeni bir bina olduğu için çekim problemi yaşıyorduk sinyalimiz aşırı düşük haldeydi bu sebep ile bağlantı problemlerimiz vardı.
Bende bunun akabinde btk üzerinden itirazlarımı yaptım ve bugün Türktelekom genel müdürlüğü tarafından arandım. Normal şartlarda müşteri hizmetleri de dahil bölge müdürlüğü de dahil cihazın iadesinin sadece çayma bedeli ve cihaz ücreti ödenir ise alınacağını söylemişlerdi bugün aradıklarında ise sadece devlete ödenen tutarların ödenmesi halinde iptal sağlanabileceğini tarafıma belirttiler.
Kısacası demem o ki bu tarz konu başınıza gelir ise edevlet üzerinden btk tüketici hakları platformu üzerinden başvurunuzu yapın çünkü hem bana verdikleri hizmet kusurlu bir hizmetdi hemde ne olursa olsun 15 günlük iade hakkım varken bunun üzerine yatmaya çalışmışlardı. Bugün çok şükür beklediğim haber geldi