caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Bedirhan hocam teşekkür ediyorum inceleyeceğim hem belgeleri hemde flask'ı ama daha önce 1 satır tecrübem olmayan bir konu muhtemelen beni aşar, ama en azından bir harita olmuş oldu çünkü diğer türlü ne yapacağımı hiç bilmiyordum şimdi ne yapacağımı biliyorum ama nasıl yapacağımı öğrenmem gerek

Ambasador hocam, burçumsu derken, sadece burç vermiyor yani, üç beş data daha veriyor çıktı olarak kullanıcıyla alakalı.
Çok açık konuşmuyorum çünkü kusuruma bakmayın halka açık bir forumdayız ve mecazen 10₺ için böbreğini satabilecek insan dolu forumda. O yüzden mümkün mertebe çoğu şeyi paylaşmamak daha iyi diye düşünüyorum yoksa misalen siz burclar1.com u yapmaya çalışırken, onlar burçlar 5'e kadar yapmış olabiliyorlar...
Ancak söyleyebileceğim bu o yüzden, ad soyad ve doğum tarihi alarak kullanıcı hakkında güzel datalar veren bir script python ile yazılmış.

Bunu sizlerin bahsettiği şekilde PHP ile entegre edip, kullanıcıyı HTML inputlarıyla muhattap edip, arkaplanda python scriptine emirler verdirerek, en sonunda scriptin verdiği sonucu kullanıcıya aktaracağım.
Şu anda nasıl olacağını anladım, nasıl yapacağımı öğrenme zamanı sanırım
Böyle düşünmeni istemem, 2-3 yöntemi var 5-6 saatte içerisinden geçersin. Bir çok şeyi düşünüp, planlayacak kadar akıllıca ve zeki davrandığın için sen 1-2 saatte bu işi çözersin.

https://www.youtube.com/watch?v=pNqt...-Q7VCBvNSEAMAS