Merhaba arkadaşlar bir haber sitem var. İçerikleri medyadan derleyerek hazırlıyorum. Bu site için şöyle bir mail aldım.

Sayın İlgili,

Müvekkil XXXX ’nın her türlü talep ve dava hakkı saklı kalmak kaydıyla; müvekkil XXXX ait 3 haberi internet üzerinden (siteadi.com) izinsiz kullanım yaptığınız tespit edildi. XXXX Hukuk Müdürlüğü olarak izinsiz kullanımlarınız sebebiyle hakkınızda şikâyette bulunulmadan önce tarafların bilgilendirilmesi kararı alınmıştır. Eğer şikâyette bulunulmamasını istiyorsanız işbu ihtarnamenin tebliğinden itibaren 6 (altı) gün içerisinde izinsiz kullanımlarınıza son vererek tarafımıza aşağıdaki seçeneklerden birini seçtiğinizi 04.10.2021 tarihine kadar bildirmeniz gerekmektedir:

·Abone olmak veya
·Haber cezai bedellerini ödemek.

İletişime geçmeniz akabinde ödemeyle ilgili olarak detaylı bilgilendirme konusunda yönlendirme yapılacaktır. Aksi takdirde 04.10.2021 itibariyle Basın Kanunu, 5651 sayılı Kanun, TCK. ve 57 Sayılı yasa ihlali ile TTK ilgili hükümleri gereğince söz konusu siteniz hakkında hukuki yola başvurulacağı, yargılama giderleri ile avukatlık ücretinin muhatap yana yükletileceğini ihtaren bildiririz.

Normalde bu tip bir bildirim geldiğinde içeriği kanun gereğince uyar kaldır yöntemi ile hemen kaldırıyorum. Bugüne kadar da sorun yaşamadım. Ancak bu avukat arkadaş mı çok bilgisiz yoksa ben mi bilmiyorum. Sorun şu ki, ilgili içeriklerin linkleri verilmemiş. Ve bana sadece 2 seçenek sunulmuş. Mail'e dönüş yaptım. İlgili içeriklerin linklerini verirseniz sitemizden kaldırılacaktır. Dip not: Sitemin whois bilgileri gizli. Cloudflare var. Resmi olarak bana veya başka bir adrese kayıtlı görünmüyor.