mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncelleme Görüşme Sağladım..

Biraz kontrolsüz büyüme sonrası oluşan klasik maddi darlık ve ödeme sorunları.
DC ye bir miktar ödeme yapmaları gerekiyor, bunu ayarlayıp yedekler için elinden geleni yapacağını belirtti.
Çözecektir büyük ihtimalle ve yedekleri alırız diye düşünüyorum. Tüm sistemi DC 48 saat açık tutsa IP, cihazlar vs. kesintisiz olarak hepimize yeter.

İnşallah hızlıca halledilir, yedek konusunda ümitliyim ama ödeme talep eden arkadaşlar alamayabilirler bilgileri olsun.
Tehdit edip kızıp öfke gösterip karşı tarafa baskı yapılacak bir durum yok, 23-24 sene de defalarca gördük bu senaryoları.
Yedeklerimizi alıp oh çekip yolumuza bakalım en doğrusu şuan için bu gibi görünüyor.
Özür dilerim ama hayatımda gördüğüm en mantıksız yorum. Adam beni sallamayacak, çekip gidecek. Paraların üstüne yatacak. Bizde oh verileri kurtardık Allahından bulsun diyeceğiz öyle mi?
Sonra ne olacak? Ben anlatayım size; vedase olacak zedase yeniden gelecek. Hizmet alan kişiler belki değişecek belki aynı kişiler tekrar hizmet alacak. Sonuç? Sonuç yine aynı.

Yapmayın şunu işte ya. Bu mantık yüzünden böyle insanlar rahat rahat geziyor dolaşıyor.
Adliyeye gidip bir dilekçe vermek bu kadar zor değil. Hele ki aynı kişi hakkında toplu dilekçe verilmesi işi çok daha farklı boyuta taşıyacak.
Eğer yedekleri kurtulunca bu fikirle yola devam edecek olanlar varsa; umarım yedeklerini alamazlar. Ki bu sayede böyle haksızlıklara dur demeyi öğrenirler.

İş bu yorumdan sonra farklı bir duruma evirildi.
Şu andan itibaren firma sahibine tek kelime yazmayacağım ve onlar bana ulaşmazsa kalkıp gidip o dilekçeyi vereceğim.
Ben firmanın peşinde dolaşıp durmak zorunda mıyım ya. Hiç kimse gitmese ben gideceğim.