Merhaba arkadaşlar yüzde yüz özgün olarak hazırladığım otomobil sitemi satıyorum. Bundan 20 gün önce verdiğim ilanı hatırlayan vardır. o zaman hiti 600'dü ama şuan 840+ oldu. Sürekli artıyor ve artacak çünkü ben yaptığım sitelerin potansiyelini biliyorum. 15 güne kalmaz 1k+ olur diye düşünüyorum. Sürekli yükselişte olan bir site. Bunu bilerek yazın lütfen.
Site adresi : .com uzantılı PM Sitenin aylık getirisi: Aşağıda tablosu var (sadece adsense) Sitenin açılış tarihi: 2020 DA / PA Değerleri: 12 - 19 Kategori, sitenin içeriği nedir: Otomobil Günlük hit sayısı: 830+ tekil Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Domainin yaşı: 1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (wordpress) Yazılım lisans sonlanma zamanı: ücreti maxxtema var Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Fiyat : Hala 10.000 TL
Sitede şuan 404 makale (Ortalama 400 kelime) bulunmaktadır. Tüm makaleler tarafımdan yazılmışır. Bir tane bile kopya içerik bulursanız siteyi bedava veririm. Alacak kişiye 30 gün boyunca 30 içerik gireceğim.
Daha önce bu tür iki tane satışım oldu. Bundan daha az içerikli olan siteye 10 aydır alan kişi hiç içerik girmedi ve şuan tekil hiti o sitenin 2k, aslında 5k lara kadar çıkmıştı ama alan kişi benden sonra 1 tane bile içerik girmedi. Benim sayac kodumu bile kaldırmadığı için o sitenin hitini görebiliyorum. Daha önce de benzer bir site sattım o da ayda bir içerik giriyor kendisi günlük ortalama 2-3 k hit olduğunu söyledi ama makale sayısı az. Neyse siteden bahsedecek olursak; Şuan 830+tekil hiti var ve sürekli olarak artıyor. Siteye seo adına hiçbir şey yapmadım. Sadece bir kaç foruma ve bir kaç bloğa yorum yaptım o kadar. Ben sadece yazdım. Reklam yerleşimi otomatik yerleştir dedim o kadar özel bir adsense çalışması falan yapmadım. Satışa adsense dahil değildir.
Hit Grafiği
Search Console Görüntüsü
Adsense Kazanç Grafiği
Başka bir hit grafiği