2 Sunucum vardı hep önerdiğim ve memnun olduğum bir firmaydı, yedeklerim yok ve yazık olacak.
Konuyu şuan gördüm maalesef. Hatta daha 3-4 gün evvel yenileme için görüşmüştük bir sorun yoktu.
Umarım gelirler ve en azından yedeklerimiz için gerekli yardım yapılır, para pul kısmını geçtim cidden ulaşması güç yedeklerim var.
Bekleyeceğiz bakalım ne olacak, en kötü olmadı firmaya gideceğim yarın (daha doğrusu bugün içinde)
Ek:
Arkadaşlar bile bile lades demiş olabiliriz sanırım. 14 Gün önce bir ödeme sebebiyle banlanmış, o tarihle aktifti hizmet keşke bundan haberdar olsaydım. Girip yedeklerimi alırdım en azından ve kafam rahat ederdi.
Bu şekilde forumda gördüğüm hiç bir ban için olumlu neticeler çıkmadı asla, mağduriyetler giderilmedi, gidenler de geri dönmedi, sırra kadem basıp geçtiler.
Çok değil ya baktım mesajlara 2 gün evvel whatsapp dan ödeme konuşuyorduk, hafta sonuna denk geldi hafta içi hallederim süre var dedim, demek ki ödeme yapsam o paramız da patlayacaktı.
Birde 1 yıl öde 2 de bizden 3 yıl 1 yıl fiyatına kampanyası vardı, ne bileyim gerçek olamayacak kadar güzeldi ama 2 yıldır hiç sorunsuz kullandığım için asla tereddüt etmedim ve şüphe duymamıştım.
İyi kazıklandık valla helal olsun güzel çarptı geçti. Şu banı fark edemediğim güne hakkaten lanet olsun, fark etsem asla bu halde olmazdım.