Her biri farklı projelerde kullanılabilecek alan adları. Ben şahsen alan adına çok fazla takılmama taraftarıyım. Elbette alan adının trafik hacmi, uzunluğu ve uzantısı önemli konular ancak bu isimlerle tutacak projeler de yapılır marka da oluşturulur. Yeter ki proje hazır olsun bebetoka gibi. Başarılar.
Bence de hocam, ama benim aklıma önce proje geliyor sonra alanadını düşünüyorum, o yüzden alanadı endeksli düşünüyorum ☺️
Mesela grafikodev.com Tr'deki bütin grafik ve tasarımla ilgili bölüm okuyan öğrencilere hizmet vermelik bir proje daha önce denendi çünkü.
Bebetoka iş yapıyor halen daha.
forsapk (fors= havalı eski yerel türkçeyle) hem kısa isim hemde akılda kalıcı kulağa hoş geliyor tutması muhtemel.
nullbulls hem aşırı aranan kelime içeriyor hemde okunuşu gayet güzel akılda kalıcı.
epicnull keza çok mükemmel bir isim şahsımca, iyi paralar getirebilecek bir domain, içeriği de ismine göre seçilirse. Hem forum ismi olabilir hemde program paylaşma sitesi.
kayıt.site hiçbir fikrim yok buna dair öylesine 8tl hesabımda para kaldı diye aldım 😂