Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makarnadan örnek vereyim o zaman sende mesela sadece filiz var ama adamın parası sendekini almaya yetmiyor. İyi ki o zaman o markette piyale makarna var. Ayrıca o markette Filizde var ama senin markette sadece filiz var. Şimdi kişi en azından seçme sansına sahip. Gelelim salça konusuna aynı mantık yine de senden ricam dürüst olacağına eminim sen bi fiyatlarını yaz imkan varsa reyon resimlerini ekle. Bende zincir marketlerdeki fiyatlarını ekleyim beraber sonuçlara bakalım dostum
Hocam benim raf fiyatlarım elbette onunla aynı olmayacak, bir tık üstünde olacaklar.
Adam sıvı yağları %2 kar marjıyla satıyor. Ben %2 kar marjıyla nasıl satabilirim üstümde böyle bir vergi, bağkur ve elektrik yükü varken?
Firmalar bütün zincir marketlere son gaz kampanya desteği verirken ben nasıl satayım sen söyle?
Devlet benim vergi borcumu silmiyor vallahi, bağkuruma da yardımcı olmuyor onların ssksına destek olduğu gibi.
Bana ağustos ayında gelen elektrik faturası 4500 TL, temmuzda gelen 2200 TL.
Yanlış anlama polemik yaratmak için yazmadım, ama işler öyle uzaktan göründüğü gibi değil. Perde arkası epey farklı.
Şuan bir firmanın maksimum vadesi 30 gün, zincirler ödemeler için 9-12 ay çek kesiyor. Biz 31 gün olduğu zaman tatava yiyoruz.