Canozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0850 hattımı NETGSM üzerinden aldım oldukça kurumsal bir firma yılda 1 kere 13₺ hat ücreti ödüyorum ve alacağım SMS paketine para ödüyorum. APIleri gayet iyi sorunsuz çalışıyor ayrıca ülke konusunu desteğe sorarsanız yardımcı olurlar.
0850 hatları aldıktan sonra yani bu ücreti ödedikten sonra acaba bir robot yazdırmam mümkün mü? BiYani mesela Turkcell'i aradığında hoşgeldiniz 1,2 basın gibi şeyler oluyor ya bunlar alakalı da bilgi vermen mümkün mü? Yani 1 e basınca bir telefon numarasını arasın, diğerine basınca onu arasın gibi. Dediğiniz firmaya yarın bakacağım teşekkür ederim.

nsrtyksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0850'li numaralar ticari belgelerle alınabiliyor sadece. Dükkan, işyeri, vergi levhası benzeri belgen olması lazım.

Normal Hatlar gibi onlarda da paketler varpaket satın alarak sms gönderim işlemi yapabilirsin.

Kullandığın yazılım içinse eklenti yazdırmak gerekli.

Yurt dışında da kullanabilirsin, internete bağlı bir telefon yeterli.
Eklenti yazdırmak için forumda sanıyorum hizmet verenler var. SMS göndermek için hat aldım diyelim. Bütün ülkelere SMS göndermek için sanıyorum operatör ile bu konuyu görüşmem gerekiyor değil mi? Bunu yerel değil de, yabancı hat alarak yapmam mümkün mü

Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim. Başlıklı SMS için sormuyorum. 0850'li hat için araştırıyorum.