Düştüğü zaman alma çünkü dibin dibi var. Bitcoin 1 düşer altcoinler 3 düşer. Bu ara piyasa sürekli bir yukarı iki aşağı. Altcoinleri dipten yakalayıp üstten satacaksın. 52k'dan bu yana düşen bir trend var.

En önemlisi balina gibi düşün. Piyasayı yönlendiren bir güç var. Geçen mega boğada holo,dent, btt, win uzaya çıktı. Bir gün holo diğer gün btt yükseliyordu. Baktılar bizimkiler buna uyandı dördünü birden çıkarıp indirmeye başladılar. Tepeden bizimkilere malı verdiler hala bekliyorlar yükselecek diye ama o defter kapandı artık. Sen balina olsan milletin terste olduğu coine pump yaparmısın. O yüzden her zaman balina gibi düşüneceksin. Ha neden yapmazsın onuda söyleyim çünkü zararını çıkarır çıkarmaz satmayı bekleyen bir grup insan var. Balina pump yapacak yukardan satmak için bi bakacaklar millet satmış bile.

Şu anki trendi ben bile anlayamadım hala anlamaya çalışıyorum. Çok mal kitliyorlar ama dikkat etmek lazım. Solano iyi yükseldi tepeden kitlediler millet hala bekliyor. Srm yine aynı ekosistemden yükselecek dediler 12 dolarlardan 7 dolarlara düştü. Piyasayı iyi takip etmek gerekiyor. Mina projesi olan sağlam bir coin henüz fiyatlanmadı ben ondan umutluyum özellikle ekim kasım ayında ama dediğim gibi 1 ileri 2 geri piyasa çok dalgalı bu ara.