Footer ya da haber sitelerinden tanıtım şeklinde değil sahip olduğunuz herhangi bir sitenin yalnızca anasayfasından link alınacaktır. Kurumsal, film, dizi, restaurant, blog vs aklınıza gelen her sektörden link alabilirim. Link için aradığım en önemli şart 1+ yaşa sahip olması ve hiç spam yapılmamış olmasıdır. Uçuk fiyatlarla gelmeyiniz siteniz çok kaliteliyse de benim link anlayışımda tek siteye çok para yatırmak yok.

1- Sahte DA PA olmayan,
2- içeriğinde kesinlikle yetişkin sektörlerine ait link barındırmayan,
3- Spam içerik, gizli metin, spam backlink, hacklink ıvır zıvır işlere girilmemiş,
4- Link satmak için açılmamış,

sitelerinizi sadece anasayfasından link fiyatıyla birlikte gönderiniz.

Link çıkacağınız bana ait siteler otel, veterinerlik, çekici hizmetleri, nakliyat, kürtaj vb konularında olacaktır. Benzer konulardaki sitelere öncelik vermek isterim.

Not: Kurumsal sitelerinizde sitenizin görünümünü bozmamak için linki zemin renginde verebilirsiniz. r10 profilinize bağlı olarak gerekirse hacklink olup olmadığını kurumsal site iletişiminden teyit edebilirim.

Not2: Değerli r10 üyeleri mahalle kebapçısı sitesinden dahi link almaya talibim lütfen link satmak için açtığınız siteleri göndermeyiniz.