Spot piyasa için böyle bir bot güzel iş yapabilir. Lakin spot piyasada tek yönlü mü çalışacak bot bunu anlamadım. Yukarıya doğru gitmeye başladığında short pozisyonu spot piyasada nasıl açacak aklıma takılan bu oldu.
Bilgi: Vadeli işlemler için binance'in zaten kendi grid botu bulunmakta ve yatay piyasa olduğunu düşündüğünüzde ve güzel bir aralık ile güzel kazançlar elde ettirebiliyor. Pozisyonları ufak ufak açtığınız için riskiniz çok ama çok aza düşmüş oluyor. Düzenli bir gelir sağlayabiliyor yaklaşık 20 gün kadar test etme fırsatı buldum Binance'de bu grid mantığını yüzde 60 civarı bir karlılık ile pozisyon stop oldu.
Spot piyasada pozisyonunuzun liq olma ihtimalide kalmayacağı için çok karlı olabilir, iyi konu hayırlı satışlar
Öncelikle geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim hocam .
Evet hocam tek yönlü olarak çalışıyor . Zaten Grid Bot yatay piyasada daha verimli olabiliyor . Aslında Grid Botu örnek olarak söyledim , isteyen kullanıcı doğrudan bu botu kullanabilir , isteyen kullanıcı için kendi belirlediği stratejiye göre çalışan bot yapabilirim .
Botların verimi piyasaya göre de değişiklik gösterebiliyor , bazı botlar bazı piyasalarda cidden mükemmel çalışabiliyor

Ayrıca botların en sevdiğim özelliği müdahaleye gerek kalmadan çalışabilmesi ve ek gelir sağlayabilmesi

Gerekli olan tek şey doğru bir strateji