Merhabalar .

Kripto para sektörünün bilinilirliği arttıkça kripto para botlarına yönelim artmıştır . Kripto para botlarının birçok çeşidi vardır fakat hepsinde temel amaç kullanıcısına kâr ettirmektir . Öncelikle neden kripto para botu kullanmalıyız buna değinelim .

Kripto Para Botları Duygusuzdur
Kripto para alım satımlarında insan psikolojisi çok etkili olabiliyor . Örneğin coini aldınız ve değeri düşüyor , bu durumda panikleyip o coini satabilirsiniz ve zarar edebilirsiniz veya aldığınız coin değeri yükseliyor , siz satmak istemeyip biraz daha kâr etmek için bekleyebilirsiniz fakat coinin düştüğünü görürsünüz ve satmak isteyebilirsiniz . Coini kâr ile satsanız bile 'keşke daha önce satsaydım daha fazla kâr ederdim' diye düşünerek mutsuz olabilirsiniz.
Kripto para botları sadece stratejilere göre çalışır. Önceden ayarlanmış strateji doğrultusunda işlemler yapar . Bu sayede sizin psikolojik olarak olarak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kripto Para Botları Uyumaz
Kripto para borsaları 7/24 açıktır . Bu yüzden piyasayı sürekli takip etmek gerekebilir . Uyumadan önce emir girerim sonrasında sabah tekrar kontrol edip girdiğim emri düzenleyebilirim diye düşünebilirsiniz fakat bazen bu durumlar sizin için dezavantaj olabilir çünkü örneğin stoploss emri girdiniz ve coin o seviyeye kadar düştü ve siz zararına sattınız fakat sabah uyandığınızda coinin o seviyeden sonra yükseldiğini gördünüz . Böyle bir durumda kendinizi kötü hissedebilirsiniz.
Kripto para botları 7/24 sorunsuz çalışabilir , bu sayede fırsatları daha kolay yakalayabilir.
.

Kripto para botlarının en çok tercih edilme sebebi bu 2 durumdur .
Ben 1 yıldır kripto para botu konularında çalışmaktayım ve kendi geliştirmiş olduğum bot da mevcuttur . Bu bot hakkında paylaştığım gönderi için tıklayınız.
Dilerseniz sizin belirleyeceğiniz stratejiye göre bot geliştirebilirim , bunun için iletişime geçmekten çekinmeyiniz .

Grid Bot Nedir
Kullanıcıların daha önceden belirledikleri en tepe ve dip aralıkları ile işlem yapmasını sağlayan yarı yapay bir sistemdir. Belirlenen emir aralıklarına gelen fiyat ile işleme girdikten sonra, doğrudan kar amaçlı atağa geçer belirlenen dip fiyattan daha aşağıda bir fiyat oluşumu olur ise mevcut alanda stop olup bir alttaki dip için alım yapmayı bekler.
Temel olarak bu şekildedir. Dilerseniz burada farklı düzenlemeler de yapabilirsiniz , örneğin coini zararına satmasın , elinde bekletsin , bir üst kademeye çıkarsa satsın gibi bir strateji de kullanılabilir .
Grid Bot mantığında çalışan bot yapmıştım daha önce , dilerseniz iletişime geçerek doğrudan bu bot hakkında veya kendi belirleyeceğiniz strateji ile çalışan bot hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kendi belirleyeceğiniz strateji ile çalışan botu yapıp size teslim ediyorum . Bu botlarda ödeme tek seferlik oluyor ve botu aldıktan sonra dilediğiniz süre boyunca kullanabilirsiniz , botu ticari amaç için kullanabilirsiniz(satmak/kiralamak vb.) . Bu şekilde botu kullanarak / botu kiralayarak vb. şekillerde ek gelir elde edebilirsiniz.

Dilerseniz benim geliştirdiğim botu kullanabilirsiniz. Botu kullanmak için gerekli olan tek şey API bilgisidir , başka hiçbir bilgi gerekmemektedir . Botun ücretlendirmesi sizin elde edeceğiniz kâr üzerinden yapılır . Eğer bottan gelir elde edemezseniz hiçbir ücret alınmaz yani siz kâr etmeden sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz .

Not : Vadeli işlemler(Futures) için bot yapmamaktayım , sadece spot piyasada çalışan botlar yapmaktayım . Botlar şu an için sadece Binance borsasında çalışmaktadır (diğer borsalar sonradan eklenebilir).

İyi çalışmalar , bol kazançlar .