Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız
Umarım güzel bir hafta geçirisiniz.
Elimde bazı fırsatlar var ama bir türlü kullanamıyorum motive olamıyorum fikrinizi bekliyorum.
1) Elimde PAYPAL hesabı var yabancı vatandaşlıktan gelen ( Paypal bozdurma işleri ne kadar para bırakır yada yapılır mı sizce?)
2) 300k takipçili yemek sayfam var facebook %100 organik ( burdan youtube kanalı vs açmam gerek ama mutfak ortamı vs video ekipmanları yok youtube vs için bu hesap ile ne yapılır? )
3) Arkadaşın çifrlk evi var bana bıraktığı 2 adet müstakil gecekondudan oluşuyor istanbul'da atlar köpekler keçiler vs var bu üst evi kiraya verebilirim yetkim var vermek mantıklı mı? ( verirsem ne gibi eksileri olabilir )
3) aşırı iyi bir fizik var yıllardır profosyonel ve amatör sporlar yaptım baya iyi düzeyde ( bir personel trainer belgesi alıp ekstra burdan kazanç sağlanabilir mi ? )
4) Ana dilde ingilice orta seviye almanca ve fransızcam var İngilizce özellikle ders vermek istiyorum ama hiç tecrübem yok arkadaşlar ( özel ders veren biri var ise ne yapıyor bir kaynak kitap seçip ona göre mi anlatıyro daha önce yapmadığım için nasıl yapılır bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.)
5) çok boş vaktim var kripto ile fena para yapmıyorum ama bu konuda uzman olacağım bir belge alıp firma açacağım vs bir şey var mı ?
6) boş zamanım olduğu için bir site açıp tüm iç ve dış seo işlemlerini yapıtırıp günde 20-30 içerik girsem orjinal ne kadar getirir ortalama sizce mantıklı mı ?
Herkese okuduğu ve verdiği fikirler için şimdiden çok teşekkür ederim iyi haftalar dilerim
Sağlıklı güzel günler sizlerin olsun.