ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdiye kadar reklam ağı engellemesi hiç yapmadım hocam ihtiyaçta duymadım, bir arkadaşın reklam ağı engellemesi ve olumlu sonuç aldığını söylemesi ile direk olarak konu ticari pazarlamaya evriliyor, yüzlerce binlerce farklı sektörler siteler var hadi diyelim onda olumlu etki oldu bu demek değil ki tüm sitelerde sektörlerde aynı olumlu sonuç verecek. Bu konularda acemi ve çok bilgisi olmayan arkadaşlar da maalesef aynı etkiyi alacaklarını zannettikleri için çöpe giden paraları oluyor.
Kesinlikle haklısınız hocam; yaklaşık olarak 16 yıldır Adsense kullanıyor ve 16 yıldır ödeme alıyor olsam da profesyonel sayılmam çünkü bu işi hobi olarak yapıyorum. Dediğim gibi geçmişte de bahsettiğiniz tarz konuları gördüğüm zaman ara ara denemelerim oldu, ama günün sonunda değişen bir şey olmadı. Söylediğiniz gibi sektör, reklam açık artırmaları vb. konularda detaylı araştırma yaparak ve bilgi sahibi olarak bu işlemleri yapmak gerekir ki anca bu şekilde başarı sağlanır.

Sizin aldığınız TBM'leri gördük zaten, ihtiyaç olacağını zannetmiyorum hiçbir türlü