Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak bir projeye satmak için girmiyorum. Uzun vadeli düşünerek o yola çıkıyorum ancak tutup tutmayacağını sizin azminiz, sektörün metrikleri ve rekabet, sektöre olan ilgi, yaptığınız çalışmaların sonuçları gibi iç ya da dış birçok faktör belirler. Bu yüzden tamamen %100 tutacak diye bir projeye girilirse, beklenti yüksek tutulmuş olur ve başarısızlık insanı üzer. Başarılı olmak kadar, başarısız olmak da deneyimdir. Acun Ilıcalı'nın ilk kot dükkanını batırdığını ve bu girişiminin ilk olduğunu, başarısız olup yılmadığını lütfen unutmayalım.

Ticaret ve girişim, risktir. Risk almadan kazanılamaz!
Tamamiyle katılıyorum hocam, risk almadan bir şey olmaz ama eğer risk edebileceğin şeyler elinde zaten az bulunuyorsa kazanacağından şüphe ettiğin işe de girmemek lazım.

Ama kafandaki fikir bana zaten önceki zamanlarda çok kazandırdı ( kazandırdı dediğimde 9-10 kişiye hizmet verdiğimde adam başı 50-100₺ kazandığım zamanlardı 😅 1 aylık kazanç).

Hem sektörü bulunan bir şey hazır ve bazı kesimler tarafından çok talep göreceğini bildiğim bir işi pazarlamayı düşünüyorum.