Merhaba arkadaşlar,

Bir satıcı arkadaşıma USDT cinsinden Binance üzerinden veyahutta tam olarak bilmemekle birlikte harici platformlar dan '1,69$' gibi cüzi bir miktar yollamam gerekiyor ve bana dediği durum;

(Bu yatırma adresine yalnızca USDT gönderin.(tether) Ağın Tron (TRC20) olduğundan emin olun.)

Bu denli bir ücret göndermesi yapacağım, ancak minimum tutar durumu var (TRON - TRC20)'de, benim göndereceğim, tutar : 1,69$ , ancak problem minimum tutar ; 10$ diyor. Ben bu 10$ sınırına takılmadan nasıl gönderme durumu yapabilirim? Bilgisi olan arkadaşlarım konuma destek verirlerse minnettar olurum . . .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durum hakkında harici platformlar da olur, eğer bu durum söz konusu ise bu arkadaşıma USDT cinsinden harici bir her hangi bir (BELİRSİZ) platformdan gönderme nasıl sağlayabilirim ve de gönderme sağlayabileceğim platform nedir? Var mıdır?

Not: Sınırlama olmaksızın USDT cinsinden gönderim sağlanabilen bir platform arzusudur !

Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.

Örnek Resim (Bir arkadaş ona 1$ gönderebilmiş) ;