Merhabalar arkadaşlar,

Tarafımca hazırlanan SMM Native uygulamayı 10 KİŞİ ile paylaşmak istiyorum. Söz konusu uygulama ile avrupa veya batı ülkelerinde harika kârlar elde ederek satışlar yapabilirsiniz. Türkiye de sattığınız 5 Liralık paketi ABD'de 5 USD'ye satmak sizin elinizde, zaten bu amaçla da uygulama kurulmuştur.

Öncelikle Uygulamayı Neden Paylaşıyorum?
*Söz konusu uygulama için ASO ve reklam için masraf gerekli ve 10 Kişinin pastadan fazla pay eksiltmeyeceği ve herkesin kendi nasibini yiyeceği kanaatinde olmam nedeniyle satışını yapmaktayım.

Uygulama Özellikleri;
*Uygulama SMM uygulaması tamamen native dir. WebView vs değildir. Çoğu kontrolünü otomatik kendisi yapmaktadır.
*Rootlu cihazlara karşı kontrol,
*Sahte satın almaların önüne geçebilmek için, manuel elle sipariş kontrolü.
*Kullanıcının iptal olan siparişi için otomatik bakiye iade modülü.
*Sipariş takip modülü.
*Telegram ile sipariş takibi.

Gibi özellikler bulunmaktadır.

300 TL'ye Nasıl Bir Hizmet Alacaksınız?
*Bütün kurulumları tamamladıktan sonra, uygulamayı sizinle APK olarak paylaşacağım.
*Google Play'de ki yayınlanma sürecinde yanınızda olacağım.
*Paket ve servislerle ilgili bir hata yaşadığınızda size ücretsiz destek olacağım.
*Kendim için yaptığım güvenlik güncellemelerini sizinle de paylaşacağım.

300 TL'ye Neler Dahil Değildir?
*Satın alan arkadaşlara var olan uygulamadaki paket ve servisler ekli şekilde verilecektir. Ekstra servis ekletmek isterseniz belli bir ücrete ekleyebilirim. (Kendi SMM Paneliniz varsa veya biryerden satın alma yapıyorsanız orayı ücretsiz bağlayacağım. Bu kısım ücrete tabi değildir.)
*Uygulamanın eşsiz gözükmesi için reskin işlemlerini kendim yapacağım ancak özel tasarım istenilirse eğer ekstra ücrete tabidir.
*Uygulama için hosting ve firebase hesabı gereklidir, buradaki masraflar tarafınıza aittir.
*Google Play developer hesabı oluşturmak tarafınıza aittir.
*Google Play görselleri ve ASO'nun yapılması tarafınıza aittir.
*Uygulama için APK satın aldığınızı ve güzel bir pazara 300 TL gibi bir tutarla girdiğinizi, uygulamanın tarafınızca yazdırılmadığı ve sadece sizinle paylaşıldığı unutulmamalıdır. O nedenle yazılımsal ekstra geliştirme ve isteğe özel güncellemelerin, ekstra ücrete tabi olduğu unutmayınız
*Uygulama da sahte satın almaların önüne geçebilmek için hali hazırda manuel kontrol ve root takibi yapılmaktadır. O nedenle oluşabilecek bütün sorumluluk tarafınıza aittir.

NOT: Satın alma yapıldıktan sonra uygulamayı tarafınıza hazırlamam yaklaşık 1 gün sürecektir (Google Play'de yayınlanma süreci dahil değildir.). Satın alma sırasına göre işlemler yapılacağından bunu da göz önünde bulundurunuz

Uygulamayı satın alanlar; 🚀Ücretsiz Aylık 30 Gerçek 5⭐ VE Global IOS/Google Play Yorum | Taktik : 20₺ eğitimini de satın aldı.
Satın almak için WP : TIKLA

GÖRSELLER:
Sipariş oluştuğunda size Telegram ile bilgi verir görseldeki gibi;

Uygulama içi görseller ise şu şekilde;

REFERANSLAR:

SteersMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulama satın aldım. Her soruma sıkılmadan cevap verdi ve işinde oldukça titiz çalışan birisi. Teşekkürler.

TuTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşılıklı alışverişimiz oldu. Uygulama işlerinden pek anlamadığım için çokça başını şişirdim sağolsun her konuda yardımcı oldu.