sinn25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim hocam. şimdilik python öğrenmeye çalışıyorum. Tahminen 3 ay içinde böyle bir botu yazabilirim diye düşünüyorum. o zaman aklıma takılacak şeyler olacak sizi tekrar rarahtsız edebilir miyim acaba? birde btk akademiden python öğrenmeye çalışıyorum udemy vb platformlardan önerebileceğiniz python eğitim kursu var mı?
Btk akademi üzerindeki kurs detaylı olarak anlatıyor, bunun dışında pratiğe dökmeniz gerekiyor, sadece izleyerek yazılım becerisi kazanmak çok zor. Örnek projeler geliştirerek uygulama kısmında kendinizi geliştirirseniz başarıya ulaşabilirsiniz. Yabancı kaynaklara bakarsan Tutorial hell diye bir terim vardır, bir çok yeni başlayan maalesef bu döngünün içerisinde kayboluyor, sürekli kurs takip ederek öğrendiğimizi sanıyoruz ancak asıl yazılım geliştirme becerisi basit de olsa ufak programlar geliştirmeye çalışarak kazanılıyor. Tavsiyem baştan sona btk akademi kursuna bağlı kalarak ve orada gördüklerinizle bir şeyler yapmaya çalışarak öğrenmeye odaklanmak. Umarım amacınıza ulaşır ve başarılı olursunuz.