soygun 50 tl temizletiyorum
Kendin temizle ya da Beykoz a geçersen, arkadaşın dükkanın adresini vereyim. En basitinden Kadıköy e falan geçsen bile oralarda daha ucuza yaptırırsın
Ben 50 TL veriyorum tertemiz yapıyordu işlemciyi bile macunluyordu
Müsaadenizle yuh diyorum dolandırıcılığa girer bu ya
Nitelikli d0landırıcılık davası açılması lazım. O paraya fanın yenisi takarsın zaten 😄 Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar.
Max 100₺ olur o fiyat ne ya
Bana 350 TL demişlerdi, termal macun+fan temizliği.
65 liraya en kaliteli termal macunlardan birisini aldım. YouTubeye Laptop modelini yazarak arattım ve izleyerek 20-25 da ha
llettim tüm işlemleri.
Aldığım termal macun buydu ve 10-15 derece farketti eskisine göre
link
Fan temizleme sadece hava püskürtmeyse 50 liraya yapılır. Ama komple söküp alkol içinde bekleterek temizlenecekse 250 TL normal bi fiyat.
Alkolle temizleme sonucunda fan neredeyse sıfır gibi olur. İşçiliği iyi yaparsa tabi
Maksimum 80 ₺ o da termal macun falan sürerse ki normali 40 50'dir
Biraz fazla gibi de bazı laptoplarda sökmek cok sıkıntılı heleki uzun süre temizlik yapılmamış sa sökerken kasanın kırılma riski de oluyor.Onlarıda göz ónünde bulundurun ama yinede yüksek 100 120 civarı oalabilir termal macun değisimide yaptırın sökülmüş iken
Selamlar,
İletişime geçtim. İmzamdan da hizmetimi inceleyebilirsiniz.
Elektrik süpürgesiyle çekebilirsin. Veya pipetle üfle. Bedava
vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim hocalarım mahallede birisine dert yanıyordum allahtan çocuk geçti mahalleden tanımam etmem dedi bilgisayarı gösterirmisin dedi ben halledebilirim istersen dedi gösterdim 250 tl ye temizliğini macunu sürerim şarj sokerini değiştiririm besleme kablosunu yenilerin içersinde ki gereksiz uygulamaları silerim hızlandırma işlemi uygularım dedi birde ekranı sürekli açtığımda çıt sesi geliyordu allah razı olsun şarj soketinin yenisini takmış şarj kablomun ycuda kırıltı yenisiyle değiştirmiş

hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve değerli vaktinizi ayırdığınız için ve laptopun vidaları eksikti onlarıda tamamlamış