osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adıyaman’da, Eski Belediye Mezarlığı olarak bilinen bölgenin yanında bulunan okuldaki öğrenciler, şehitler için dua etmek için geldikleri mezarlıkta kan donduran bir olaya şahitlik etti.
Bir bebeğin ağladığını duyan öğrenciler, sesin geldiği yönü takip etti.Öğrenciler, vücudu toprak altında olan bebeğin ayaklarını görünce toprağı açıp bebeği çıkarttı.
Bebeğin, mezarlık görevlisinin cuma namazına gittiği sırada gömülmüş olabileceği değerlendirildi.

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan bebek, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım sevisine kaldırıldı. Bebeği bulmalarının ardından gözyaşları içinde kalan lise öğrencileri, olay yerinde polis ekiplerine durumu anlattı.

https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/a...renciler-buldu
Kış günü doğuran kedimin, yavruları ölünce gözlerinden yaşlar aktığını görmüştüm. Öldüğü halde yanlarından bile ayrılmamıştı.

Bu insan sıfatındaki mahlukatlar yavrularını canlı canlı toprağa gömüyorlar. Allah belanızı versin.
bu abimize ilk defa katılıyorum. bu haberi görünce ben acı çektim. siz bunu nasıl yapabilirsiniz?

artık şunu anlayın, çocukları dünyaya getirmeyi siz seçiyorsunuz. onlar dünyaya gelmeyi seçmedi. onlar aileye herhangi birşey borçlu değil. aile onlara bakmakla yükümlü.

bu tarz davranışların cezası çok büyük olmalı. herkes dünyaya çocuk getirme şansına sahip olmamalı.