Hocam elbette vazgeçtiyseniz paranızın tamamını almanızı ben de isterim ama her şey keyfi olmuyor . Siz kayıt olduğunuzda kitapların siparişi geçiliyor ona göre geliyor. Geç gelse geç geldi dersiniz . Sizin için demiyorum genel olarak konuşuyorum . Cayma bedeli ve kitap ücretini ödemek zorundasınız . Elbette insanlar bir şeyden vazgeçebilir ama her şey de sizin düşüncelerinize bağlı değil arka planda size güvenerek masrafa girip sipariş geçiyorlar.
zaten paranın tamamını alma peşinde değilim. 9 kitabın ücreti 1750 lira olabilir mi? Adamlar 1750 değil de 5 bin tl yayın ücretimiz var da dese ses çıkarmayacak mıyız? Benim elime geçen ktap sayısı 9 onu da iki gün öncesinde verdiler geç verdiler ve daha hiç açılmadı hadi bunları teslim aldık. Her ay adına kitap çıkacakmış, sınavlarda yapamadığı test sorularına yönelik onna özel hazırlanıyormuş ama gel gör ki sınavlara girme hakkı da yok. Yayım ücretinı alıyorlarsa sınav test kitapçığı da buna dahildir ama dahil değilmiş bir de ona ayrı para öde.