Deepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar doktorun öldü dediği kuzenim halen yaşıyor. Kuzenim 3 gün önce beyin kanaması geçirdi yaşı daha 30 gece başı çok ağırdı getirdiler hastahaneye bir iğne vurdular ona acildeki doktor sabaha bişeyi kalmaz dedi gece kuzenim baş ağrısından bayılmış rize araştırma hastahanesine getirdiler oradaki doktorlar çok geç kaldınız beynin yarısı gitti dedi sonra yoğun bakım derken ölümü bekleyin dedi. Dünde doktorun hayatını kaybettiğini söyledi halam da genç di organları toprak altına çürüyeceğine bağışlıyorum dedi organlarını. Hastahane doktoru da bugün için saat sabah 9 da alırsınız cenazeyi dedi olayda ondan sonra patlak verdi sanırım böbrekleri alınırken kalbinin çalıştığını farkettiler ve şuan kuzenim yaşıyor Gülsem mi ağlasam mı bilemedim dün akşam evde kuran okundu bu sabah selası verildi ikindi namazında da cenazesi kılınacaktı ama çocuk yaşıyor şimdi öldü diyen doktoru araştırıyorlar
BU DOGRUYSA SKANDAL BU hemen aılesı hastane hakkında sıkayetcı olsunlar yazıklar olsun nasıl bır vurdum duymazlık okurken sınırlerım bosaldı yazık aılesıne cok uzucu durum