BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç gündür üzerimde nezle gibi bir halsizlik vardı. Hemen yıllık izin aldım (nezle olma ihtimalim de var diye). Sonra evden çıkmadan, kimseyle temasa girmeden beklemeye başladım. Belirtiler nezle gibiydi. Ta ki koku ve tat duyularımı kaybedene kadar. Bugün koku ve tat duyum da gidince, akşam olmasını bekledim. İnsanlarla temas etmemek adına mesai bitiş saatini, insanların evine dönmesini bekledim ve testi yaptırdım.

Sonuç Pozitif çıktı.

Nezle gibiyim. Biraz eklem ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil. Çok zorlarsa atıyorum ağrı kesiciyi, bir şeyim kalmıyor. Gerçi sonuç 10 dakika önce çıktığı için, sağlık ekipleri geldiğinde, onlar ne derse onu yapacağım. Sonuçta bu işin uzmanı onlar. Ben değilim.

Arkadaşlar bu denli hafif atlatmamın sebebi, 2 doz biontech aşısı olmam. Aşı size virüsün bulaşmayacağının garantisini vermez. Hafif atlatmanızı sağlar. Bunu televizyonlarda duyunca pek inanmıyordum. Yani ağır geçer diye düşünüyordum.

Herkesin görüşüne saygım vardır. Olmak istemeyen olmaz. Herkesin kişisel tercihidir. Fakat ben şu an bu hastalığı hafif atlatıyorsam (arkadaşım yoğun bakımda yatmıştı) sanırım 2 doz aşı olmamdan kaynaklıdır. Şu an iyi ki de aşılarımı olmuşum diyorum. Canlı canlı yaşıyorum bunu.

NOT: Aşı karşıtı değerli kardeşlerim, sizin de görüşünüze saygım var. Lütfen sizin de benim görüşlerime saygınız olsun. Direk linç olayına girmeyin.
,

Geçmiş olsun hocam, ikinci doz aşınızı ne zaman olmuştunuz.