Size bir abi tavsiyesi vereyim. Çok hızlı tüketen ve bunun peşinden koşan bir dünya var artık herşeye shaip olamıyacağınızı ve bunun peşinden hipnoz gibi koşmanın sizi psikolojik anlamda yıpratacağını baştan kabulllenmeniz gerekiyor. Bu şu anlama gelmiyor bir hedefiniz doğrultusunda ilerlemeniz şuan internetinde yaygınlaşmasıyla farklı hayatları ve tecrübeleri kendimizede hak görüyoruz ama burada en önemli noktayı kaçıyoruz hiçbir insan eşit değildir. Size bir şey anlatayım; 2 sene önce spor salonuna giderken 47 yaşında bir abide geliyordu çok efor sarfediyordu abi yorma kendini diyordum birgün farkettim son model bir audi ile spor salonundan ayrılıyordu. Ufak bir sohbetimiz oldu parası, evi, yazlığı vs. herşeyi var ama yüksek tansiyon, şeker ve küçük yaşta bir dalağını kaybetmiş. Keşke 10 yaş daha genç olsamda spora başlasaydım diyor bu abininde hedefi ve pişmanlıkları farklı bu sebeple daha önünüzde çok fazla yaşayacağınız zorluklar ve keyifli yıllar olacak. Biraz spor yapmanızı ve hobi edinmenizi öneririm para kazanma hırsı yerine kazanma hırsını farklı alanlarda deneyin derim.