23 yaşında hala türkiye'de olan bir öğrenci olarak bildiriyorum.. acele etme. reşit olalı bile çok olmamış. acele edersen strese girersin, strese girersen doğru düşünemezsin. okul puanını yüksek tutup erasmus, work and travel dene. ayrıca her işi de deneme, sevdiğin işi yaparsan hem kazanır hem de hiçbir zaman çalışmamış olursun. eskiden bende bunalırdım ama sağlam plan yaptım, şu an avına kitlenmiş aslan gibiyim :d

haa kredi almanı tavsiye etmem, tabii yine sen bilirsin. yatırım yaptığında soğukkanlı olabilecek gibi görünmüyorsun.

xERMANx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdan sonrasını okumadım , bu cümlen beni tanımlıyor 29 yaşındayım, başarısızlığı başarı edinmenin formülü asla pes etmeden yılmadan çalışmak. Bende bir proje yapar tutmassa vazgeçerdim , 10 yıl önce youtuber olmak isterdim videolar çekerdim 50x video çektim attım baktım bişey olmuyor , youtube kanalına bot aldım kendimi tatmin ettim , para kazanmasını bile 4k izlenme satın alarak açtırdım baktım yine bişey yok yapamıyorum bıraktım, bırakmamayı vazgeçmemeyi çevremdeki başarılı olan arkadaş zannettiğim ama başarılı olan insanlardan gördüm.

Şuan başarılımıyım ? - Hayır sadece projelerimin peşini bırakmıyorum. Şunuda gördüm ki vazgeçmeyince birşeyler oluşmaya başlıyor şuan olduğu gibi..

KAFANA KOYDUĞUNDAN - ARAŞTIRMAKTAN - ASLA VAZGEÇME KARDEŞİM!
tamam çok çalışmak, pes etmemek önemli ama bu yalnızca doğru çalışma şekliyle işe yarayan bir şey. youtube'a aynı şekilde devam etseydiniz yine bir şey olmayacaktı çünkü doğru bir şekilde çalışmamışsınız. düşünce şekli hep kolay yola çalışıyor.. bot atayım, izlenme satın alayım. tabii çook eskiden olmuş bir şey deneyim kazanmışsınızdır.