iMiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verdiğiniz bilgilere göre en hızlı freqtrade ile yaparsınız bu işi, sıfırdan yazmak yerine custom strateji oluşturarak başarılı bulduğunuz indicatorlare göre bir strateji dosyası yazmanız gerekecek, freqtrade binance ve bir kaç borsa api si ile entegreli, 15dk, 30dk, 1s vs gibi sürelerin otomatik çekimini config dosyasından ayarlıyorsunuz, yazılım sürekli olarak istediğiniz süreye göre borsadan verileri çekiyor ve strateji dosyanıza göre sinyali oluşturuyor, telegram apisi ile size bilgilendirmede bulunuyor.

custom strateji oluşturma dosyasına buradan ulaşabilirsiniz; Custom Strategy - Freqtrade
dosyayı oluşturduktan sonra backtest yaparak strateji başarı oranlarını farklı çiftlerin verilerine göre test edersiniz, stratejinizi belirli olgunluğa getirdikten sonra config dosyasından dry_run true yaparak hayali olarak işlemlere başlatırsınız, böylelikle gerçek para koymadan sorunsuz çalışıyor mu test etmiş olursunuz. dry mode ile bota borsa hesabında hayali bir para ve bu paranın yüzde kaçını kullanabileceğini söylüyorsunuz, hangi çiftlerde işlem yapmak istiyorsanız liste olarak tanımlayıp başlattığınızda otomatik olarak al sat işlemlerini stratejinize göre gerçekleştiriyor.
Çok teşekkür ederim hocam. şimdilik python öğrenmeye çalışıyorum. Tahminen 3 ay içinde böyle bir botu yazabilirim diye düşünüyorum. o zaman aklıma takılacak şeyler olacak sizi tekrar rarahtsız edebilir miyim acaba? birde btk akademiden python öğrenmeye çalışıyorum udemy vb platformlardan önerebileceğiniz python eğitim kursu var mı?