Bu iş öncelikle saygı ile başlar. Senden tecrübeli developerlara saygı duyarsın öyle konuşursun. Kurumsal bir şirkette Seniorlar seni iyi eğitir de işte denk gelmemişsindir. Benim altıma denk gelmezsin umarım.
Saygı başka birşeydir EGO bambaşka birşeydir. " Benim altıma denk gelmezsin umarım." bu cümleyi nasıl bir tarzda kullandınız bilmiyorum lakin okuyan kişiye negatif etki ediyor. Arkadaş çııkıpta js nin incesini atasını dadasını dıdısını öğreticem dememiş. Tavsiyeleriniz güzel lakin konuşma tarzınız çok ama çok yanlış. Askeriye değil bu sektör. Senden daha eskisine saygı duymalısın evet ama kalkıpta benim altıma gelmezsin umarım nasıl bir üslup nasıl bir düşünce yapısıdır Allah Muhammed aşkına. Yapmayın şöyle şeyler. Bu tarz askeriyede devlet dairesinde vardır anca. Sizin altınızda ki insan buu tarzdan hoşnut olmaz o işi bırakır. Kendi adıma söylüyorum şu tarzınızla Js'nin kralı olsanız 1 dakika durmam yanınızda.
Bu ülkede tez zamanda sizin gibi düşünceye sahip olan kişilerin temizlenmesi dileğiyle.
@eneskt; hap bilgileri ayrıntılı anlatımlar ve kaynaklarla yazacağınız yazılar Türkçe kaynak olarak güzel bir düşünce olacaktır. Lütfen şevkinizi kırmadan sağlam adımlarla kafanızda projeyi gerçekleştirin yada devam ettirin. Türkçe kaynak piyasada çok var lakin üstün körü anlatımlar, labali videolar ile dolu. Kılınıda anlatın tüyünü de anlatın. Yeterki anlatın.
Mevzu öğretmenlik statüsü değil. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Paylaşmak erdemliktir. Anlatımlarınızda yanlış yönergeler yok ise çözüm odaklıysanız o bilgi değerlidir.
Başarılar dilerim.