onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam. Hayırlı olsun satış konunuz. İçerğiyle ilgili biraz açıklama yapsaydınız
oguzerdim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem bu kadar güveniyorsunuz, seyahat engeliniz yok ise Hollanda’ya davet ediyorum sizi, gidiş dönüş biletlerinizi ben karşılarım.
Polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benide alsanaa bee 🙂
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuda bilgili birisi gibisiniz, melek yatırımcı aramaktayım (US, Japan) ama güvenilir yatırımcılar bulamıyorum, fikriniz yada bilginiz var ise paylaşır mısınız ?
uguronlerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Waaoow
mozdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aklınızdaki son fiyatla birlikte biraz detaylı bilgi alabilir miyim
mrtguapo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstü kapalı olarak biraz daha detay verir misiniz bu mesajlaşma ne işe yarayacak?
E ticaretle alakalı bir durum mu?
Uygulama içi satın almalı mı kullanıcılar arası ödemelerde komisyonlu bir kazanç mı sağlayacak?
7den 70e hitap eden bir uygulama mı?
Bu kadar çok tutacağına inanıyorsanız xxxx olarak niye satmak istiyorsunuz da büyük şirketlere sunum yaparak değerlendirmiyorsunuz? Eleştiri olarak yazmadım yanlış anlaşılmayalım ☺️
SAYSOCIAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalyada olsanız görüşürdük. Gelebilme durumunuz var ise buyrun gelin sunum yapın sizin kadar bizde inanırsak yatırım yapabiliriz. Ancak şuan konudan hiç birşey anlamadım. Ne ye yatırım yapacağımı bile bilmiyorum.
Uneven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar backendi firebase olan sosyal medya uygulaması alınmaz bilginiz olsun
looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı işler. hocam şu anda yayında olan web sitesi veya app var mı?
visulix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
05369531211 whatsappdan detay verir misin.
@NedensizPostalar; @brooklynin;
Merhabalar. Uygulamayı bu akşam satacağım. 0541 265 99 10 almayı düşünenler ulaşabilir.