Remarketing yapacaksanız illa pageview'e yani websitenizin tüm ziyaretçilerine yapın, aynı zamanda bu kitleye instagram hesabınızla etkileşime geçenleri ekleyin. Diğer metriklere remarketing yapmanızı önermiyorum çünkü çok düşükler suanda.
++ iOS 14 için dönüşüm api olayını mutlaka kurun sizde yok orada sadece "tarayıcı" yerine "tarayıcı + sunucu" yazmalı. Pixel performansını arttırır
Bence bu proje üzerinde kaydedilen hedef kitle olarak çalışma yapmanız daha uygun olur. Sanırım reklam konusunda bu tarz soruları sorduğunuz için yenisiniz. En yakın zamanda bir uzman ile beraber çalışmanızı öneririm.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. ios 14 kurmadım daha. Dönüşüm reklamı çıkmamdaki sebep artık satış olmasını istediğimiz için. Hedef kitlelerim iyi o sebeple sıkıntım yok bir çok kitleyi test ettim doğru kitleyi buldum sayılır. Fakat dönüşüm reklamı daha öncesinden çıktım fakat alışveriş olarak bir müşteriye çıkmıştım şimdiki bu veriler için alışveriş değerleri düşük olduğundan yüksek olana çıkmak ne derece mantıklı diye sormak amacım. Reklamlama konusunda yeni değilim hocam şükür