ghergedan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesajınıza bakılırsa session kullanımının doğrudan güvenlik açığı oluşturduğu varsayımında bulunmuşsunuz gibi anlaşılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Neyi neden kodladığınızı bilmiyorsanız, session id'ye gelene kadar bir sürü güvenlik zaafiyeti yaratmışsınızdır zaten. PHPSESSID değeri çerez yapılandırması doğruysa öyle kolay ulaşılabilecek bir şey değil. Açıkçası ne ilk mesajdaki tavsiyeyi anlayabildim, ne de bu gönderiyle arasındaki bağlantıyı. Evet, ne yaptığınızı bilmiyorsanız güvenlik açığı yaratabilirsiniz. Eee. Session kullanmayalım mı? Mesaj nedir yani.
Yazdığınız hiç bir kelimede soruyu soran arkadaşa atfen bir cevap vermemişsiniz.
Tam olarak neye itiraz ettiğinizi de yazmamışsınız? "Neyi neden kodladığınızı bilmiyorsanız" sözünüz ile beni hedefliyorsanız, sizin gibi ergenler arasında yapılan bu tür mizahi yorumlara cevap yazmıyorum.
İtiraz ettiğiniz bir şey varsa ve daha iyi bildiğinizi düşünüyorsanız polemik çıkarıcı -kişisel görüşlerinizi- beyan etmek yerine, bildiğiniz daha iyi şey her ne ise onu paylaşmanızı salık veririm.
Zira; siz de, "kime? ne?" yazdığınızı bilmiyorsunuz.