aliarbak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bizim gibi hayvan muamelesi görmeyi kendinize hak görmediğiniz için yanlışsınız.

Gitmek yerine burada kalıp alım gücünüzün günden güne düşüşünü izleyip, halinize şükretmeyi öğrenip, tüp kuyruğuna girmediğiniz için bugün çok iyi bir yerde olduğumuza inansaydınız doğru olacaktınız.
dün türkiye'den iktidar partisini ölümüne destekleyen bir arkadasimla telefonda konustum. Bana dedi ki, sakin buraya gelme, enflasyon %5000 olmus, markete gittim, cocuklara abur curbur alayim dedim biraz 100 lira tuttu diye, nasil oluyor bu fiyat nasil yükseliyor anlamiyorum diyor.. Ki bu arkadas baya bir yüksek maas aldigi halde sikinti yasiyorsa, bir dönüsüm basliyor.. Bu noktadan sonra bu kafa yapisiyla iktidar ekonomiyi düzeltemez. 100 puan faiz indirimi yaptilar dolar rekor kirdi.. Cünkü güven yok, adalet yok...

Ben ülkemi seviyorum ama ülkemden soguttular beni ve bana bir sürü kisi her türlü platformdan mesajlar gönderiyorlar abi nasil avrupa'ya gideriz diye.. Lisede okuyanlar bile yaziyor, ben gittigim zaman bu kadar cok cazip degildi ama simdi sanki ülke yangin yeri ve biraz okumus olan- okumamis olan kacmak istiyor. Genclerin cogunun yurtdisina kacmayi düsünmesi cok üzücü ve ülkenin gelecegi icin cok tehlikeli.