nerede yanlisim varmis söyleyin de düzelteyim madem..
Ülkemi birakmak zorunda kaldim cünkü liyakatsizliga dayanamadim. Bu badem biyiklilar (özellikle fetullahcilar) her yere gelmis, iki gram bilgileri yok ama karar mercilerinde oturuyorlar. Ben lisans egitimimi türkiye'de aldim ve bitirir bitirmez bir arkadasimla birlikte Türkiye'de sirket kurmak istedik, 4 ay boyunca projemizi vs hazirladik ve kosgeb'e sunduk.. ancak bahsettigim insanlar sagolsunlar engellediler, önümüze sacma sapan seyler cikardilar vs..Sonra bir firma benimle iletisime gecti ve para karsiligi projenizi kosgeb'ten gecirelim dedi... Ben de sinirlendim ve yurtdisina ciktim ve iyi ki cikmisim..
Liseden beri hayalim türkiye'de savunma sanayisinde calismakti ama bu tipler yüzünden olmadi... Ama bunlar gittigi zaman (ki ilk secimde gidecekler), türkiye'ye dönecegim.
Hocam bizim gibi hayvan muamelesi görmeyi kendinize hak görmediğiniz için yanlışsınız.
Gitmek yerine burada kalıp alım gücünüzün günden güne düşüşünü izleyip, halinize şükretmeyi öğrenip, tüp kuyruğuna girmediğiniz için bugün çok iyi bir yerde olduğumuza inansaydınız doğru olacaktınız.