mgk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım son zamanlarda herkesin sıkıntıları artmaya başladı, uyansak bir dert uyanmasak ayrı dert. Ben sadece içerisinde bulunan bu dönem için herkese sabır diliyorum.
Bence sende üniversiten için oturup çalışmalısın, ruhunu bu kadar düşünüp yıpratma neticede her şey olacağına varıyor. Sadece elinden geleni yap çaba göster emek harca, hayatını değiştirecek, hayatına dokunacak sadece sensin. Almancanı geliştir hatta bir dil daha öğren bu dönemi kendini geliştirmek için kullan, günlük haftalık veya aylık planlar yap yazdıklarını yapmak için ekstra bir güç sarf et bu hem beynini dolduracak hem de sana yaşama arzusu ve gücü verecek. Dilerim 7,8 ay sonrasında; acı çekmeyen, maddi-manevi sorunları olmayan, mutlu bir üniversiteli olarak burada konu açıp mutluluğunu bizimle paylaşırsın.
Çok teşekkür ederim hocam dediklerinizi uygulayacağım dil konusunu şuanda yoğun derslerimden ve kurslarımdan dolayı çok zaman ayıramıyorum ancak Almancayı bitirdikten sonra İspanyolcayı öğrenmek istiyorum sonra her dili en az B1 seviyesine çıkartmak için çabalayağım cidden çok zevkli dil öğrenmek. Maalesef şuanda sadece İngilizce ve Almancam var.