Piyasadan çekiliyorum siparişleri yetiştiremiyorum. Adam sipariş veriyor akşam kargoya verildiğini görmeyince iptal ediyor. Yazıcının etiketleri vs. hepsi sökülmemiş duruyor. Benden alın almayın önemli değil fakat piyasada satılan L110 gibi ofis serisini süblimasyon yazıcı diye alıp, 3-5 ay sonra kafa sorunları ile karşılaşmayın. Bizde bilirdik 1-2 bin liraya süblimasyon işi yapmayı fakat işler öyle değil işte. Adamlar ofis yazıcısını alıyor 200 liralık mürekkebi döküyor baskılar kalitesiz, sorunlar cabası. Sonra bardakta soyulma renk açılma oluyor müşteriye mahçup oluyor. Bu işe girecek arkadaşlara tavsiyem Türkiyede ve Dünyada Ev tipi tek süblimasyon yazıcı Epson Surecolor F100 Serisidir. Gerisi çöp. Paranız varsa girersiniz nasibiniz de varsa ekmeğini yersiniz.
Bu yazıcının mürekkebi renk başı 150 ml şişe fiyatı da 280 TL.
Maksimum verim için süblimasyon kağıdını da Epson aldım 300 TL.
Bastığım bardaklarda çamaşır suyu vb. deterjanlarda yatırdım. Mikrdalga fırınlara soktum. Bulaşık makinesinde yıkadım. İlk gün nasılsa öyle kaldı.
Denemek için bu L serisi ucuz süblimasyon mürekkepli arkadaşlardan kupa aldım mikrodalgaya girdikten sonra baskı soyuldu.
Aldığıma pişman değilim, tavsiye ederim. Parasının her kuruşunu hakediyor.