Doğru soruyu sormadan yelkenleri indiriyorsunuz.
1-) Kullanıcının ilgisini çekiyor olabilir ama sizi nasıl bulacak?
2-) Kullanıcıyı nasıl elinizde tutacaksınız?
3-) Farklılığınız ne?
SEO yapmadan, sosyal medyada güzelce kendinizi tanıtmadan başarıyı arzuluyorsanız sonuç gördüğünüz gibi çıkıyor.
Hatayı önce kullanıcda değil kendinizde arayın, gerisi çorap söküğü;
Önce kendiniz inanın ki sonra başkaları size inansın.
Bugün ya o kadar yazı yazdım, neden günlük 37 kişi giriyor diye bakarsan başarısızlık seni kendisine çeker ama şöyle bakarsan
37x30= 1110 kişi siteme giriyor, vay be çok iyi böyle gidersem kısa süre sonra 5000 sonra 10000 kişiyi görebilirim.
Bu size tutunma, irade ve başarı sağlar.
Dolu tarafından bakın.
Hocam ben söylediğiniz çoğu yolu geçtim

Sosyal medyada güzel takipçi yaptım, siteye insan soktum. Yeri geldi tek yazıda bin kişi soktum yeri geldi 200.
Yazılarımın ve sayfalarımın hepsi SEO uyumludur. Bazen bazı şeyler olmayınca olmuyor. Yelkenleri suya indirmeyin demesi veya dışarıdan bakması herkes için kolay. Ben tek başıma hem tasarım, hem yazı hem de sosyal medyalarımı yönetiyorum. Bu çok mu kolay bir iş? Kaldı ki bunun bir yerde reaksiyon almaması artık benim sorunum değil. Belli ki insanların OKUMAYA ilgisi yok. Futbol magaziniyle ilgili yazı yazsam bir ton insan ******* siteye ama benim amacım bu değil. Öğretmek.
Yıllardır futbol oynayan bir adama Taç Antrenörünü öğrettim, ben bunu bilmiyordum bana yardımcı oldun dedi. Antrenörlük yapan kişilere analizin amacını hedefini öğrettim. Öğrenmek isteyen bir şekilde öğreniyor senin anlayacağın..