Merhabalar, yorum atan üyeler siz bir önce kenara çekilin arkadan laf kalabalığı yapmayın. Site sahibi ile görüşülüp gerekli içerikler platformlardan kaldırıldı, yorumlarında özgün içerik hakkında bahsetmedim şuan bahsedeceğim, forum sitesinde yayınlanan yazı ve görseller bir başka siteden çekip kendisi yapmış gibi paylaşıyor, şuan bulunduğumuz durum ile aynı kendisi de içerik hırsızlığı yapıp Web sitesine ekliyor, bizim yaptığımız sadece site besl3melerinden alıp teknopatik.com Web sayfamıza eklememiz. Yazı aşamalarını bir bir aşağıda anlatacağım ayrıca sitesinden bir içerik örneğini de aşağıya ekleyeceğiz.
- tüm haber $ Blog sitelerinin rss kısmı herkeze açık bir şekilde yayınlanıyor
- yaptığımız rss botu sayesinde ilgili siteden haberi çekiyor
- daha sonra çektiği haberi düzenleme sayfası gösteriyor
- Biz bu aşamada yazının içerisinde yapılan backlink'lere karışmıyoruz çünkü haberi çektiğimiz site için en uygun olanı da bu, daha sonra ysılarımısın altına kaynak belirterek paylaşıyoruz, haber içerisindeki linkleri yine ilgili siteye yönlendiriyoruz.
- Biz içerik hırsızlığı yapmıyoruz, eğer ki biz içerik hırsızlığı yapmış olsaydık aldığımız yazıyı biz yazmışız gibi patlaşırdı, haberin altına ne kaynak belirtmiş olurduk ne de Blog içerisindeki backlinkleri silerdik.
Şimdi gelelim ilgili Web sayfasının bizi içerik çalmak ile suçladığı bölüme aldığımız 4 haberin 2 tanesi csgo ile ilgili bir yazı yazı içeriği csgo ile Crosshair değiştirme şimdi ilgili Web sayfası yani yazilimaktif.com a paylaştığı bir Blog yazısına bakalım
Bloga bıktığımızda çok güzel bir başlık ve görsel bizi karşılıyor şimdi aşağıya Bıraktığım eke beraber bir bakalım
Kullanılan görsel size tanıdık geldi mi?
Sitedeki yani yazilimaktif.com d paylaşılan tüm Bloglarım yüzde 70 İÇERİĞİ yarısı bir siteden yarısı başka bir siteden alınıp kendileri paylaşmış gibi gösteriyorlar. Yani kesinlikle özgün değil veri, haber, yazı, görsel hırsızlığı yapan bizzat sizlersiniz sayın yazilimaktif.com site yöneticisi veya şuan burda bulunan kişi, dediklerimi uzatmak istemiyorum daha detaylı yazardım şuan yolculuk esnasındayım, hosting firması ile görüşüp bilgi aldığınız sözü de yalandır, Web sayfası kendi reseller sunucuda barındığı için yine aynı şekilde hosting yöneticiliği bana ait. İlgili başka yerden alıp paylaştığınız içerikleriniz kaldırılmıştır.